Salonul "Pro Invent 2019", la sala polivalentă "BT Arena". Studenţii clujeni vor prezenta, începând de mâine, 77 de proiecte

Salonul "Pro Invent 2019", la sala polivalentă "BT Arena". Studenţii clujeni vor prezenta, începând de mâine, 77 de proiecte

Clujenii sunt aşteptaţi, de mâine până vineri, la salonul „Pro Invent 2019”, programat să se desfăşoare la „BT Arena”. Deschiderea va avea loc la ora 12.

Studenţii de la Facultatea de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor din cadrul USAMV Cluj-Napoca şi profesorii lor vor prezenta 77 de proiecte.

Chipsuri de sfeclă de zahăr, praline imprimate 3D umplute cu cremă îmbunătăţită cu pudră de ceai verde şi ceai negru, supliment alimentar încapsulat din miere cu coacăze şi zer, cremă tartinabilă raw-vegană din seminţe de cânepă, cu adaos de coloranţi naturali, iaurt din lapte de capră îmbogăţit cu microcapsule de aronia, humus cu sfeclă roşie şi turtă dulce din făină de secară cu adaos de prune uscate fac parte din oferta salonului „Pro Invent 2019”.

În prim-plan se vor afla 350 de invenţii din domenii variate ale ştiinţei şi tehnicii, inclusiv din cadrul ingineriei alimentare.

La evenimentul de la Cluj-Napoca vor participa reprezentanţi ai universităţilor agricole, ai institutelor, centrelor şi staţiunilor de cercetare, ai firmelor, precum şi asociaţii ale inventatorilor şi persoane fizice din ţară şi din străinătate.

Sursa foto: proinvent.utcluj.ro

Lasa un comentariu

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *