Uscătoarele mobile produse de Antti Teollisuus, de acum şi cu finanţare de tip leasing. Tehnologie finlandeză pentru fermierii români

Uscătoarele mobile produse de Antti Teollisuus, de acum şi cu finanţare de tip leasing. Tehnologie finlandeză pentru fermierii români

Veste bună pentru fermierii români! Compania finlandeză Antti Teollisuus a oficializat astăzi parteneriatul cu BRD Leasing pentru a facilita achiziţionarea uscătoarelor mobile produse în nordul Europei de către agricultorii din ţara noastră.

Mai exact, este vorba despre o finanţare pe o durată de patru sau cinci ani cu o dobândă preferenţială de doar 3% pentru uscătoarele mobile vândute de Antti Teollisuus.

Ne referim la modelele Antti Wagon 255 (25,5 metri cubi), Antti Wagon 310 (31 de metri cubi), Antti Wagon 365 (36,5 metri cubi) şi Antti Wagon 410 (41 de metri cubi).

Capacităţile de uscare sunt între 4 şi 15 tone pe oră – valori valabile pentru porumb.

Promoţia este valabilă pentru întreg teritoriul României.

Antti Teollisuus are o experienţă de aproape şapte decenii în deservirea sectorului agricol. A fost înfiinţată în anul 1952 şi încă de atunci oferă produse şi soluţii remarcabile pentru gestionarea cerealelor.

În România este prezentă din 2015, cu o creştere substanţială a vânzărilor de la un an la altul.

Uscătoarele mobile marca Antti Teollisuus sunt din ce în ce mai bine primite de fermierii români datorită faptului că au un termen de livrare, construcţie şi punere în funcţiune foarte scurt, iar capacitatea de uscare este asemănătoare cu capacitatea uscătoarelor staţionare, însă cantitatea de energie electrică şi combustibil -motorină, GPL sau gaz natural este mult mai redusă. Aceste uscătoare mobile se află la un nivel de performanţă ce permite chiar şi deservirea unei baze de silozuri.

Dorin Berke

Piaţa din România a răspuns pozitiv la echipamentele noastre. Este o ţară care dispune de o zonă întinsă de terenuri agricole şi se impune, aşadar, uscarea unor cantităţi mari de cereale. Ne adresăm în mod special fermierilor care deţin suprafeţe de cultivat între 500 şi 2.000 de hectare. Ei au, cu siguranţă, nevoie de un uscător de cereale. România este o verigă potrivită pentru grupul nostru ţintă, există mult potenţial de creştere în această ţară. Pentru o afacere de succes, fermierii trebuie să usuce cerealele, este partea finală a întregului proces şi este totodată vitală pentru obţinerea unui profit mai mare.

Jouni Virtaniemi – directorul comercial al companiei Antti Teollisuus


Fermierii români au putut vedea uscătorul mobil Antti Wagon 410 în cadrul evenimentului „Ziua Antti”, organizat luna trecută la o fermă din Peciu Nou (judeţul Timiş).

Uscătorul menţionat a fost instalat alături de patru silozuri cu bază conică având o capacitate totală de stocare de două mii de tone.

Lasa un comentariu

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *