"Un pas înainte pentru unitatea noastră!" | Utilitatea echipamentelor produse de compania finlandeză Antti Teollisuus - VIDEO

"Un pas înainte pentru unitatea noastră!" | Utilitatea echipamentelor produse de compania finlandeză Antti Teollisuus - VIDEO

La evenimentul „Ziua Antti”, în cadrul căruia compania finlandeză Antti Teollisuus a prezentat un sistem de condiţionare şi depozitare a cerealelor, am vorbit şi cu domnul Marius Mureşan, beneficiarul uscătorului mobil Antti Wagon C410 şi al celor patru silozuri cu bază conică instalate în ferma sa Agroindustriala Petim din comuna Peciu Nou (judeţul Timiş).

Citeşte şi articolul: „Ziua Antti”, un eveniment dedicat fermierilor

Domnia sa deţine în proprietate şi în arendă 1.200 de hectare pe care cultivă orz, grâu, rapiţă, floarea soarelui, porumb şi soia, considerând că achiziţia făcută reprezintă un pas înainte pentru unitatea din vestul ţării.

Cât de curând vom pune în funcţiune acest echipament. Pentru unitatea noastră este un pas înainte care ne va ajuta nu neapărat să concurăm pe cineva ci să avem o siguranţă în depozitarea produselor noastre. Consider că în trei ani vom amortiza această investiţie. Avem şi o colaborare cu cei care fac comerţ cu cereale în zonă, sunt sigur că va fi nevoie ca produsele lor să fie uscate şi apoi depozitate în condiţii cât mai bune. Lucrăm în jur de 1.200 de hectare. Avem orz, grâu şi rapiţă la culturile de toamnă, iar în primăvară floarea soarelui, porumb şi soia. Suprafeţele sunt destul de echilibrate, avem proporţii ceva mai mici de soia şi orz.

Marius Mureşan – ferma Agroindustriala Petim (Peciu Nou – judeţul Timiş)
Lasa un comentariu

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *