Antti-Teollisuus îşi prezintă la Agritechnica noul uscător mobil

Antti-Teollisuus îşi prezintă la Agritechnica noul uscător mobil

Antti-Teollisuus este prezentă la Agritechnica, expoziţie organizată în aceste zile la Hanovra (Germania), cu noul uscător Plug&Dry Mobile.

În hala 7, la standul A28, specificaţiile tehnice ale acestuia sunt prezentate în premieră, de către reprezentanţii companiei finlandeze, la un târg agricol.

Noul uscător mobil a fost gândit pentru a îmbunătăţi viteza de circulaţie şi recirculaţie a cerealelor în interiorul său. Şnecul folosit la descărcarea cerealelor din uscător în elevator are o capacitate limitată şi este îndepărtat, introducându-se un sistem de descărcare gravitaţională. Acest sistem nu are o capacitate limitată, făcând faţă oricărei viteze de descărcare a uscătorului. Un alt avantaj este reprezentat de faptul că cerealele nu vor mai fi strivite, sparte ori deteriorate de acţiunea snecului. De altfel, inginerii de la Antti-Teollisuus au regândit întregul proces de construire a uscătorului, de la bază spre vârf. Scopul este de a oferi o libertate deplină în alegerea modelului, conform cu nevoia de uscare a fermierului, precum şi o uşoară asamblare şi pornire. Mai trebuie spus că ventilatoarele axiale le înlocuiesc pe cele radiale cu necesar mai mic de amperi (putere instalată). Volumul total al acestor uscătoare mobile este cuprins între 16,9 m3 şi 97,1 m3. Noul model poate fi echipat cu elevatoare de maximum 120 de tone/h, având înălţimi cuprinse între 11,2 şi 27,7 metri. Toate modelele Antti Plug&Dry Mobile au cablaje electrice premontate, acestea urmând să fie livrate din Finlanda.

Dorin Berke, country manager Antti-Teollisuus

Compania finlandeză Antti-Teollisuus este prezentă pe piaţa românească din 2015, înregistrând o creştere substanţială a vânzărilor de la un an la altul.

Detalii de contact:

Dorin Berke (country manager)

telefon: 0742200201
e-mail: dorin.berke@antti-teollisuus.fi

Lasa un comentariu

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *