Antti-Teollisuus, prezentă la Agromalim cu uscătorul mobil Antti Wagon C365

Antti-Teollisuus, prezentă la Agromalim cu uscătorul mobil Antti Wagon C365

Mai puţin de o săptămână a rămas până la deschiderea târgului internaţional de agricultură, industrie alimentară şi ambalaje Agromalim 2019.

Expoziţia ce se va desfăşura la Arad, în perioada 12-15 septembrie, este un reper important în peisajul evenimentelor de acest gen organizate în ţara noastră.

Vezi şi: Uscătoarele mobile produse de Antti Teollisuus, de acum şi cu finanţare de tip leasing. Tehnologie finlandeză pentru fermierii români

Unul dintre principalii expozanţi de la Agromalim este compania finlandeză Antti-Teollisuus, un jucător important la nivel mondial pe piaţa uscătoarelor şi silozurilor de cereale.

La standul Agroline Mecanics, dealerul de la Oradea al companiei Antti-Teollisuus, va fi expus uscătorul mobil Antti Wagon C365 cu arzător pe gaz natural sau GPL, groapă de recepţie mobilă şi elevator cu o capacitate de 80 de tone pe oră.

La dispoziţia fermierilor români care vor trece pragul târgului arădean vor fi directorul comercial Jouni Virtaniemi, sosit special din Finlanda, şi managerul zonal Dorin Berke.

Cei doi vor prezenta oferta completă de produse, care mai include uscătoare staţionare, nu doar mobile, silozuri, bio-arzătoare şi echipamente de transport pentru cereale.

Din 2015, de când a intrat pe piaţa din România, Antti-Teollisuus a fost prezentă în fiecare an la Agromalim la standul Agroline Mecanics, distribuitor în partea de nord-vest a ţării al echipamentelor finlandeze.

Compania din nordul Europei este tot mai aproape de fermierii din ţara noastră, organizând în luna mai a acestui an prima ediţie a „Zilei Antti”, la o fermă din Peciu Nou (judeţul Timiş) în care a fost instalat uscătorul mobil Antti Wagon C410 şi un sistem de depozitare alcătuit din patru silozuri cu bază conică având o capacitate de depozitare totală de 2.000 de tone.

„Ziua Antti” va avea loc şi în nord-estul ţării, la Suceava, eveniment programat să se desfăşoare în luna noiembrie.

Lasa un comentariu

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *