Comenzi online sau la telefon pentru produsele din magazinul USAMV Cluj-Napoca

Comenzi online sau la telefon pentru produsele din magazinul USAMV Cluj-Napoca

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca anunță că începând de astăzi vine în întâmpinarea clienților magazinului Gourmeticus Academicum (Calea Mănăștur nr. 7), prin lansarea comenzilor online sau telefonic, cu ridicare personală sau prin curier.

Comenzile pot fi plasate pe site-ul magazinului universității, la adresa https://gourmeticus.ro/magazin/, sau telefonic la numărul 0728326946, dintr-o listă cu numeroase produse locale, din fermele proprii ale USAMV Cluj-Napoca sau provenite de la parteneri.

Produsele pot fi ridicate personal sau de către un curier trimis de clienți, iar plata se va face doar numerar la magazin sau cu cardul, în momentul recepției comenzilor.

Programul magazinului este neschimbat, de luni și până vineri, între orele 8 şi 18.

Între produsele comercializate în magazinul USAMV Cluj-Napoca se regăsesc lactate, produse de carmangerie, patiserii, ouă, băuturi răcoritoare, produse bio şi altele.

Demersul universității are, în primul rând, o componentă comunitară, prin care sprijină consumul de produse proaspete, locale, precum și accesul cât mai facil al publicului la acestea în perioada dificilă provocată de răspândirea pandemiei.

Lasa un comentariu

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *