Costel Vînătoru va fi repus în funcţia de director al Băncii de Resurse Genetice Vegetale Buzău

Costel Vînătoru va fi repus în funcţia de director al Băncii de Resurse Genetice Vegetale Buzău

Preşedintele filialei PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu, a declarat că a discutat cu ministrul agriculturii, Adrian Oros, şi s-a stabilit repunerea cercetătorului Costel Vînătoru în funcţia de director al Băncii de resurse genetice vegetale de la Buzău.

CITEŞTE ŞI: Tehnologie finlandeză pentru fermierii români

În urma discuţiilor cu ministrul Oros s-a stabilit că cercetătorul Costel Vînătoru va redeveni director la Banca de Gene Buzău. Am discutat în mai multe rânduri cu ministrul agriculturii despre această soluţie ca fiind ce mai bună pentru instituţia buzoiană.

Deputatul Cristinel Romanescu, într-o postare pe Facebook

În urmă cu aproape două săptămâni, cercetătorul Costel Vînătoru a fost eliberat din funcţia de director al Băncii de gene din Buzău printr-un ordin al ministrului Agriculturii.

În jur de 500 persoane au participat în urmă cu o săptămână, în centrul municipiului Buzău, la un miting de protest faţă de demiterea cercetătorului Costel Vînătoru.

El a declarat pentru AGERPRES că doreşte să se întoarcă la conducerea băncii de gene pentru a pune la punct acest proiect la care lucrează de aproape patru decenii.

Foto: news.ro

Lasa un comentariu

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *