Bani de la APIA pentru fermieri!

Bani de la APIA pentru fermieri!

Au fost stabilite cuantumurile schemelor de sprijin cuplat în sectorul vegetal aferente cererilor de plată depuse în campania 2018, în conformitate cu hotărârea nr. 360 publicată în Monitorul Oficial nr. 440 din 3 iunie 2019, pentru aprobarea plafoanelor alocate măsurilor de sprijin cuplat în sectorul vegetal, pentru anul de cerere 2018.

Citeşte şi articolul: Utilitatea echipamentelor produse de compania finlandeză Antti Teollisuus

Totodată, APIA demarează astăzi autorizarea la plată a schemelor de sprijin cuplat în sectorul vegetal aferente cererilor de plată depuse în campania 2018.

Astfel, potrivit art. 1, alin 6 din hotărârea mai sus menţionată „Cuantumul pe unitatea de măsură pentru fiecare măsură de sprijin cuplat în sectorul vegetal se calculează de către APIA, prin raportarea plafoanelor prevăzute la alin. 5 la suprafețele eligibile pentru anul 2018”, rezultând următoarele cuantumuri:

Plăţile pentru schemele de sprijin cuplat în sectorul vegetal se fac în lei, la cursul de schimb de 4,6638 lei pentru un euro, stabilit de Banca Centrală Europeană la data de 28 septembrie 2018 şi publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria C, nr. 351 din 1 octombrie 2018.

Lasa un comentariu

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *