Invitaţie la târgul agricol de la Novi Sad

Invitaţie la târgul agricol de la Novi Sad

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş (CCIAT) organizează, în zilele de 11 şi 12 mai, o nouă misiune economică în Serbia, la Novi Sad şi Belgrad.

Invităm agricultorii din judeţ să viziteze cea de-a 86-a ediţie a Târgului Internaţional de Agricultură (www.sajam.net), cel mai important târg de profil din Serbia şi unul dintre cele mai mari din Europa. Evenimentul adună cei mai mari jucători care îşi prezintă produsele şi serviciile în domeniul producţiei agricole, al industriei alimentare şi al băuturilor, al maşinilor agricole, al echipamentelor din industria alimentară, al substanţelor chimice şi de protecţie, al alimentelor ecologice, precum şi al altor produse şi servicii din industria agro-business-ului, reprezentând un loc unde se întâlnesc fermierii din ţară şi din regiune.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş


Costul participării este de 550 de lei de persoană pentru firmele membre ale CCIAT şi 550 lei + TVA de persoană pentru firmele non-membre şi include:

  • transport cu autocarul pe ruta Timişoara – Novi Sad – Belgrad – Timişoara;
  • vizitarea Târgului Internaţional de Agricultură de la Novi Sad;
  • cazare o noapte (cu mic dejun inclus) la hotel Moskva**** Belgrad
  • asistenţă din partea CCIAT pe durata deplasării.

Pentru detalii şi înscrieri contactaţi Departamentul de Relaţii Economice al CCIAT, la adresa de e-mail lchiu@cciat.ro sau la telefonul 0372 185 230 (Larisa Chiu – referent de specialitate).

Lasa un comentariu

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *