Gheorghe Albu, preşedintele LAPAR: "Noua generaţie de consumatori este din ce în ce mai educată şi trebuie să răspundem acestor provocări"

Gheorghe Albu, preşedintele LAPAR: "Noua generaţie de consumatori este din ce în ce mai educată şi trebuie să răspundem acestor provocări"

Următoarea generaţie de consumatori este din ce în ce mai educată, iar noi trebuie să răspundem acestor provocări, a declarat, astăzi, preşedintele interimar al Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR), Gheorghe Albu, la un forum de specialitate.

Citeşte şi articolul: Fermierii, invitaţi la „Ziua Antti”

Tinerii au nevoie să-şi facă un viitor. Ei trebuie să aibă încredere că şi în agricultură poate să-şi construiască un viitor. Eu am un motto: <>. În această frumoasă meserie m-am realizat din punct de vedere profesional, urmând toate etapele. Sunt fermier în România, m-am născut fermier şi, când o fi să fie, vreau să plec tot din această meserie. Îndreptaţi-vă către agricultură, pentru că acolo este un loc în care vă puteţi realiza şi profesional, dar şi familial! Toată familia noastră lucrează în agricultură, cot la cot. O altă temă abordată la Bruxelles este legată de următoarea generaţie de consumatori, care este din ce în ce mai educată, iar noi trebuie să răspundem acestor provocări. Marea majoritate a fermierilor din România ce fac parte din LAPAR sunt proprietari de terenuri.

Gheorghe Albu – preşedintele interimar al LAPAR

Partenerii Forum for The Future of Agriculture (FFA), în colaborare cu Liga Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR), au organizat, astăzi, o conferinţă regională privind viitorul agriculturii.

Dezbaterea de la Bucureşti se concentrează asupra unor subiecte de interes pentru deţinătorii de terenuri, fermieri, ecologişti şi factori de decizie politică.

Lasa un comentariu

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *