Discuţii despre agricultură în şedinţa de astăzi a guvernului demis de parlament

Discuţii despre agricultură în şedinţa de astăzi a guvernului demis de parlament

Viorica Dăncilă a declarat, astăzi, că, indiferent de „minciunile” şi „propaganda” partidelor de dreapta, a condus „o guvernare cu rezultate bune pentru români, una dintre cele mai eficiente din ultimii 30 de ani”.

Ea le-a transmis miniştrilor, în debutul şedinţei guvernului, că au făcut parte dintr-un executiv care a generat o creştere economică „solidă” şi „sustenabilă”.

Premierul a vorbit şi despre susţinerea acordată agriculturii – acordarea „la timp” a subvenţiilor, extinderea suprafeţelor irigate, punerea în funcţiune a sistemului antigrindină, programe de sprijin pentru fermieri şi pentru promovarea produselor tradiţionale.

Viorica Dăncilă a felicitat membrii cabinetului pentru modul în care au gestionat activitatea pe timpul deţinerii de către România a preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene.

A fost o echipă, o echipă care a luptat mult, cu perioade dificile, cu multe obstacole, dar împreună le-am depăşit şi am reuşit să implementăm cât mai multe măsuri pentru oameni. Sper ca următorul guvern să continue aceste măsuri.

Viorica Dăncilă


Lasa un comentariu

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *