"Ziua carierei" la USAMV Cluj-Napoca

"Ziua carierei" la USAMV Cluj-Napoca

Cea de-a doua ediţie a evenimentului „Ziua carierei la USAMV Cluj-Napoca” va avea loc mâine, între orele 9 şi 14, la Institutul de Cercetări Horticole Avansate din Transilvania (ICHAT), din campusul instituţiei de învăţământ superior menţionate.

CITEŞTE ŞI: Tehnologie finlandeză pentru fermierii români

Scopul principal al evenimentului nostru este acela de a pune față în față studenții universității noastre cu potențialii angajatori și de a construi și dezvolta studenților ideea de carieră. Invităm angajatorii să intre în dialog cu viitorii absolvenți ai universității noastre și să le vorbească acestora despre așteptările, cerințele, experiențele anterioare, precum și despre planurile de viitor și pozițiile profesionale pe care ei le pot ocupa după finalizarea studiilor.

Laura Budiu – consilier de orientare privind cariera în cadrul USAMV Cluj-Napoca

Între participanți se numără instituții de stat, firme private locale, dar și internaționale, instituții de cercetare și firme de recrutare, acoperindu-se astfel domeniile de studiu ale facultăților de agricultură, horticultură, zootehnie şi biotehnologii, medicină veterinară şi ştiinţă şi tehnologia alimentelor.

În programul evenimentului vor exista prezentări de firme și de instituții, simulări de interviuri, precum și povești de succes care vor fi împărtășite de invitații USAMV Cluj-Napoca.

De asemenea, studenții sunt încurajați să adreseze cât mai multe întrebări potențialilor angajatori, dar și să-și prezinte așteptările și să afle despre realitățile de pe piața muncii.

Întâlnirile vor fi organizate pentru studenții din anii terminali, iar în amfiteatrul de la parter, din incinta ICHAT, va fi rezervată câte o oră pentru fiecare facultate a USAMV Cluj-Napoca.

Lasa un comentariu

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *