Termen prelungit pentru depunerea proiectelor aferente submăsurii 16.1a

Termen prelungit pentru depunerea proiectelor aferente submăsurii 16.1a

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Regionale, prin DGDR- AM PNDR, anunţă prelungirea termenului de depunere al proiectelor pentru submăsura 16.1a „Sprijin pentru înfiinţarea şi funcţionarea grupurilor operaţionale (GO), pentru dezvoltarea de proiecte pilot, noi produse în sectorul pomicol” până la data de 10 aprilie, ora 16.

„Ţinând cont de natura complexă a proiectelor cu un puternic accent pe inovare, MADR a venit în întâmpinarea solicitărilor potenţialilor beneficiari prin această decizie”, se arată într-un comunicat al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Regionale.

În prezent se derulează sesiunea de depunere de proiecte aferentă sub-măsurii 16.1a „Sprijin pentru înfiinţarea şi funcţionarea grupurilor operaţionale (GO), pentru dezvoltarea de proiecte pilot, noi produse în sectorul pomicol”, care contribuie la promovarea inovării şi cooperării în sectorul agroalimentar prin dezvoltarea de proiecte-pilot şi de noi produse, practici şi tehnologii.

Sesiunea de depunere a Cererilor de Exprimare a Interesului (CEI) aferentă etapei I s-a bucurat de un interes deosebit în rândul potenţialilor beneficiari, fiind depuse un număr 73 de CEI aferente submăsurii 16.1a.

După finalizarea procesului de evaluare şi selecţie aferent etapei I, au fost invitate în etapa a 2-a de depunere în cadrul submăsurii 16.1a un număr de 17 potenţiale grupuri operaţionale.

Lasa un comentariu

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *