Sesiuni de depunere prelungite la APIA

Sesiuni de depunere prelungite la APIA

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură informează că până la data de 14 iunie se prelungesc, fără aplicarea de penalităţi, sesiunile de depunere a cererilor de sprijin/plată pentru accesarea următoarelor scheme de ajutor de stat:

  1. „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite” aferentă măsurii 8 „Investiţii în dezvoltarea zonelor împădurite şi îmbunătăţirea viabilităţii pădurilor”, submăsura 8.1 „Împăduriri şi crearea de suprafeţe împădurite” din cadrul PNDR 2014-2020, sesiunea 1/2016 şi sesiunea 2/2017 anul I de angajament;
  2. „Servicii de silvomediu, servicii climatice şi conservarea pădurilor”, aferentă măsurii 15 „Servicii de silvomediu, servicii climatice şi conservarea pădurilor”, subMăsura 15.1 „Plăţi pentru angajamente de silvomediu” din cadrul PNDR 2014-2020, sesiunea 1/2017 anul III de angajament şi sesiunea 2/2019 anul I de angajament.

Anunţurile de prelungire a sesiunilor de depunere sunt publicate pe site-ul oficial al instituţiei – www.apia.org.ro.

Cererile de sprijin/plată trebuie să îndeplinească condiţiile de eligibilitate şi criteriile specifice detaliate în Ghidurile Solicitantului. Totodată, precizăm că beneficiarii pot depune cereri de plată, respectiv formulare de modificare a cererilor de plată, până la data de 9 iulie 2019 inclusiv, cu aplicarea unei reduceri de 1% pentru fiecare zi lucrătoare a sumelor la care beneficiarul ar fi avut dreptul dacă, cererea de plată, respectiv formularul de modificare a cererii de plată, ar fi fost depus până la data de 14 iunie 2019 inclusiv.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură
Lasa un comentariu

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *