Patru tone de porumb, trei solarii și două anexe gospodărești, mistuite de flăcări

Patru tone de porumb, trei solarii și două anexe gospodărești, mistuite de flăcări

Patru tone de porumb, trei solarii, două anexe gospodăreşti, dar şi trei camere şi acoperişul unei case au fost mistuite de flăcări în comuna Matca, într-un incendiu izbucnit din cauza unui scurtcircuit, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

PRODUS ÎN ROMÂNIA | Serele SupeR, o afacere de succes cu roşii cherry

Trei echipaje ale Secţiei de Pompieri Tecuci au intervenit la un incendiu care se manifesta la acoperişul unei gospodării, iar focul se extinsese către alte anexe şi solarii învecinate.

După patru ore de luptă cu focul, pompierii militari au lichidat incendiul în limitele găsite, astfel încât focul nu s-a extins la alte două case învecinate.

În incendiu au ars trei camere ale locuinţei împreună cu mobilierul din interior, trei solarii pe o suprafaţă de aproximativ 260 de metri pătrați, două anexe gospodăreşti pe o suprafaţă de circa 35 de metri pătrați împreună cu un porumbar cu patru tone porumb.

Incendiul a pornit de la un scurtcircuit cauzat de un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată. Lemnul uscat a favorizat extinderea de la anexe către tot acoperişul locuinţei distruse.

Lasa un comentariu

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *