Ministrul Finanţelor, la forumul agricultorilor: "Ştiu ce înseamnă munca de jos. Nu ies ultimul într-un clasament la prăşit"

Ministrul Finanţelor, la forumul agricultorilor: "Ştiu ce înseamnă munca de jos. Nu ies ultimul într-un clasament la prăşit"

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat astăzi la „Forumul agricultorilor – bilanţ şi perspective” că îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă pământ românesc şi cunoaşte „munca aceea de jos”, argumentând că nu va ieşi „ultimul din sală” într-un clasament de prăşit.

Vreau să vă spun o idee pe care am gândit-o cu domnul ministru Daea zilele trecute, care vine la minister, noaptea, ziua şi discutăm problemele pe care le aveţi dumneavoastră. Chiar dacă sunt îmbrăcat la costum, chiar dacă par eu uneori mai scorţos, să ştiţi că îmi place foarte mult tot ceea ce înseamnă pământ românesc, pământul într-un singur cuvânt. Am cultivat şi flori, am prăşit, ştiu ce înseamnă şi munca aceea de jos. Îi spuneam domnului ministru şi cred că dacă la prăşit ne întrecem nu ies ultimul din sală cu siguranţă într-un clasament. Dar vreau să vă spun că eu, ca ministru de Finanţe, ori de câte ori a venit ministrul Daea cu o problemă pe zona de agricultură, de zootehnie, cu mare drag am spus „da” şi poate am mai adus şi un plus.

Eugen Teodorovici

Ministrul Daea a replicat: „Confirm, confirm, confirm”, în aplauzele fermierilor.

Ulterior, Teodorovici a susţinut că oamenii politici nu trebuie aplaudaţi, ci trebuie scoşi la tablă „pentru ceea ce promit şi mai ales pentru ceea ce nu fac”.

„Forumul agricultorilor – bilanţ şi perspective”, eveniment organizat de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale împreună cu Casa de Comerţ Unirea şi Confederaţia Meridian, este în desfăşurare la Romexpo, unde potrivit organizatorilor au venit în jur de 11.000 de fermieri din toate colţurile ţării.

Lasa un comentariu

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *