Kaufland lansează o linie telefonică pentru persoanele vârstnice care vor să comande la domiciliu

Kaufland lansează o linie telefonică pentru persoanele vârstnice care vor să comande la domiciliu

Kaufland România introduce o linie telefonică specială prin care persoanele cu vârsta de peste 65 de ani şi cele cu dizabilităţi pot plasa comenzi telefonice, a informat astăzi compania.

Livrarea la domiciliu este gratuită pentru aceste persoane, prin parteneriatul pe care Kaufland îl are cu platforma de livrări Glovo, precizează sursa menţionată.

Persoanele în vârstă de peste 65 de ani şi cele cu dizabilităţi pot apela la numărul de telefon cu tarif normal 0720009595, în intervalele luni-sâmbătă: 8,30-21,30 şi duminică: 8,30-20 şi pot plasa comenzi la o distanţă de maximum şase kilometri faţă de magazinele Kaufland implicate în acest program.

Achitarea produselor se va face în numerar, la livrare, pentru a veni în sprijinul vârstnicilor care nu folosesc instrumente digitale de plată, menţionează Kaufland.

Linia telefonică creată este momentan disponibilă în toate cele 14 oraşe din reţeaua Glovo – Bucureşti, Cluj Napoca, Timişoara, Iaşi, Braşov, Craiova, Constanţa, Sibiu, Arad, Ploieşti, Oradea, Brăila, Galaţi şi Piteşti.

Linia telefonică va fi deservită de echipe de voluntari ale Fundaţiei Regale Margareta a României.

În cadrul programului sunt disponibile pentru comenzi 250 de produse alimentare de bază, hrană pentru animale, articole de igienă şi de curăţenie.

Lasa un comentariu

4 Comments

 1. Linia telefonică este închisă. E o glumă sau o păcăleală de 1 aprilie?

  1. Am răspuns până la urmă și au livrat comanda foarte rapid.
   Mulțumesc!

 2. Foarte ok
  Și dacă avem rețea de magazine in Chișinău,
  Sunt aceleași condiții?

 3. Ar trebui extinsa linia si in orase mai mici unde se afla magazine Kaufland.Multumesc.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *