Judeţele vestice îl susţin pe Alexandru Potor la şefia Federaţiei Naţionale a Grupurilor de Acţiune Locală

Judeţele vestice îl susţin pe Alexandru Potor la şefia Federaţiei Naţionale a Grupurilor de Acţiune Locală

Reprezentaţii grupurilor de acţiune locală din vestul ţării (judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş) s-au reunit într-o şedinţă de lucru la Recaş, unde s-au discutat detaliile organizării Adunării Generale a Federaţiei Naţionale a GAL-urilor, care va avea loc în data de 17 ianuarie la Sinaia.

În acest sens, reprezentaţii celor 16 grupuri de acţiune locală care au luat parte la întâlnire, dintr-un total de 19, au decis în unanimitate susţinerea moţiunii depuse de Alexandru Potor pentru funcţia de preşedinte al federaţiei naţionale.

„Cred că susţinerea moţiunii lui Alexandru Potor este cel mai bun lucru pentru toate grupurile de acţiune locală din România. Vorbim despre un om cu experienţă, care a mai condus această federaţie şi care înţelege foarte bine cum trebuie să funcţioneze lucrurile, ceea ce trebuie să facem pentru a fi eficienţi în depunerea de proiecte şi accesare a fondurilor europene. Revenirea lui Alexandru Potor ar coincide cu această perioadă a negocierilor pe buget pentru următorul exerciţiu financiar, domeniu pe care îl stăpâneşte foarte bine”, a spus Cătălin Tiuch, reprezentantul GAL Colinele Recaş.

Alexandru Potor a fost preşedinte al Federaţiei Naţionale a Grupurilor de Acţiune Locală din România, iar în ultima perioadă a ocupat funcţia de secretar de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

El a renunţat la funcţia de secretar de stat în MADR la jumătatea lunii decembrie.

Printre altele, Potor a avut în atribuţii relaţia Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Regionale cu Parlamentul European şi cu Comisia Europeană.

Lasa un comentariu

1 Comment

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *